31-10-13

Green Smoke meest favoriete sigaret

Vorige maand is gestemd op esigaret.com voor de meest favoriete elektronische sigaret. En ra ra ra... Geen smoke heeft natuurlijk gewonnen. Ik ben zeer verheugd dit te horen aangezien ik ook persoonlijk voor dit merk gekozen heb.

Bijna de helft van de stemmen gingen naar de groene rook. Eigenlijk wel een rare naam voor een produkt dat geen rook produceert maar wel waterdamp. En die is niet eens groen :)

 

08:18 | Permalink

19-10-13

Greensmoke paket aangekomen

Wat snel! Na 1 dag is mijn bestelling al aangekomen. Dit is effe schrikken. En ik kon natuurlijk geen seconde wachten om te proberen. 

Ja, ik ben aangenaam verrast door de power van de elektronische sigaret. Eerst vreesde ik een beetje dat het zou tegenvallen omdat ik al jaren gewone sigarette rook, maar mijn eerste indrukken zijn alvast zeer goed.

Ik moet wel zeggen dat het echt verslavend is. Ik rook best wel veel vandaag. Nu ja, het is voor mij nog zeer nieuw. 

Ik had gekozen voor een pro-kit van Green Smoke met cartridges met maximale dosis nicotine. En ja.. dat merk ik wel direct. Straffe toebak.

 

13:58 | Permalink

18-10-13

E-sigaret besteld

Vandaag mijn eerste e-sigaret besteld. Ik ben benieuwd hoe hij zal smaken... ik verwacht er heel veel van. 

In mijn vriendengroep zijn er enkele personen die echt heel tevreden zijn over die nieuwe wondermiddel. Voor mij is het nog enkele dagen wachten.

Heb een starterskit van greensmoke besteld, voor diegenen die dit willen weten :)

20:50 | Permalink